products

Van het de Rangplatina van het Microwavable30oz Voedsel de Zak van de het Siliconeopslag

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: customization
Certificering: FDA
Modelnummer: M-173
Min. bestelaantal: 50pcs
Prijs: nagetiable
Verpakking Details: opp
Levertijd: 7
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 3000pcs/day
Gedetailleerde informatie
Productnaam: Opnieuw te gebruiken Opslagzak Materiaal: Silicone
Hoog licht:

30oz de Zak van de siliconeopslag

,

De Opslagzak van het Microwavablesilicone

,

De Zakken van de het Voedselopslag van het platinasilicone


Productomschrijving

Zak van de de Rang de Opnieuw te gebruiken Opslag van het siliconevoedsel, Roze (Stand-Up Mega) | Verminder Plastiek Voor éénmalig gebruik | Kok, Opslag, Sous Vide

 

Van de het Voedselrang van BluePerlOne 100%Silicone van afwasmachine de Veilige Zakken (30 oz.) Opnieuw te gebruiken Zakken van de de Ritssluitingsopslag (, Vrije BPA, Lekbewijs) voor Microgolf, Oven, Diepvriezer & Sous Vide

1, OVEN/MICRO- GOLF EN DIEPVRIEZERbrandkast – zijn het Zuivere het Platinasilicone van 100%, de Voedselrang & zakken van de het voedselopslag van BPA de Vrije duurzaam, gezond en geurloos. Het is afwasmachinebrandkast (of op de bovenkant of het bodemrek), diepvriezerbrandkast en ovenbrandkast tot 400 F (200 C). Om snelle drukopbouw te vermijden houd zakken lichtjes open wanneer het verwarmen in de microgolf of de oven.
2, EXTRA DIK, OP ZWAAR WERK BEREKEND, DUURZAAM, WATERbewijs, EN LEKbewijs – het op te slaan Ideaal op-de-gaat voedsel, snacks, korrels, noten, jus of soepen. De LICHTGEWICHT, Blauwe, Witte en Oranje zakken kunnen als handbediende de zakkentoiletry van de make-upzak worden gebruikt kosmetische reisorganisator. Het ideaal aan gebruik als sandwichzak of als opnieuw te gebruiken ijs pakt aan strand in.
3, ENIGE EENHEID MET GEMAKKELIJKE VERBINDINGSritssluiting – Eenvoudig om zonder deksels of glijdende bars te gebruiken, is de ritssluitingsverbinding geschikt voor het houden van voedsel vers, en sous vide kokend. Compatibel systeem met alle onderdompelingsverspreiders, met inbegrip van Joule, Anova, ChefSteps, Keuken Gizmo, Gramercy-Keuken, Gourmia, en meer. Groot voor prep maaltijd, behoud of om grotere vruchten en groenten op te slaan.
4, HOUDEN UW KEUKEN, GEORGANISEERDE IJSKAST/DIEPVRIEZER, – Opnieuw te gebruiken, Multifunctioneel, zakken van het het Platinasilicone van 100% zijn de Zuivere ideaal om dingen keurig en georganiseerd in de keuken, werkplek of in uw reiszak te houden.
5, ECO VRIENDSCHAPPELIJK sparen de Aarde terwijl het besparen van geld. de zakken van de voedselopslag zijn opnieuw te gebruiken, rekupereerbaar met NUL AFVAL. Zij zullen stortplaatsen en het effect op de biosfeer verminderen. GARANTIE – Gewaarborgde Tevredenheid of wij zullen hen van u terugkopen!

 

VRIJ PLASTIEK - DE ZUIVERE SILLICONE ZAKKEN VAN DE VOEDSELrang
VOEDSELrang
MICROGOLFbrandkast
AFWASMACHINEbrandkast
OVENbrandkast
VRIJ PLASTIEK
DE KOKENDE BRANDKAST VAN SOUS VIDE
SLIMME POTTEN KOKENDE BRANDKAST
LEKVRIJ
RITSSLUITINGSverbinding

Van het de Rangplatina van het Microwavable30oz Voedsel de Zak van de het Siliconeopslag 0

 

Contactgegevens
admin

Telefoonnummer : +8618018716605

WhatsApp : +8618018716605