products

Gedemonteerde Keukenzeep het Uitdelen Palmborstel met Druppeldienblad

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: customization
Certificering: CE
Modelnummer: M-172
Min. bestelaantal: 50
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Kleurenvak
Levertijd: 7
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 2000/day
Gedetailleerde informatie
Naam: keuken schoonmakende borstel Materiaal: Plastiek
Hoog licht:

Keukenzeep het Uitdelen Palmborstel

,

Gedemonteerde Zeep het Uitdelen Palmborstel


Productomschrijving

De Zeep van de douanekeuken Schoonmakende het Uitdelen Palmboender met Druppeldienblad

 

Zeep het Uitdelen Palmboender met Druppeldienblad, Wassende Borstel voor de Pannengootsteen van Schotelspotten het Schoonmaken, de Reeks van de de Opslagtribune van de Keukengaszuiveraar

【Komt met een Opslagtribune, Schone en Hygiënische】 Onze zeep het uitdelen palmborstel met een opslagtribune komt, gemakkelijk aan opslag. Er zijn prikken op het druppeldienblad, dat de waterdruppeltjes kan verzamelen binnen, en het druppeldienblad kan gemakkelijk worden gedemonteerd en worden gelost. Na was, hang het op de houder om het te drogen, die uw keuken schoon, hygiënisch en gemakkelijk maken.
【Zeep Automaat】 het in kan worden gedrukt onophoudelijk voor meer dan 20 keer door de schotelzeep eens op te vullen. Draai linksdraaiend het bovenste gedeelte om het te openen, zeep te gieten en het lichaam met de wijzers van de klok mee te vullen, dan draai aan slot. Druk zacht de rubberknoop op de bovenkant om de schotelzeep vrij te geven. Bewaar u het proces om zeepvloeistof te nemen, vereenvoudig uw het werkproces, en bespaar u tijd.
【Duurzame】 wordt het gemaakt van bestand nylon borstelgloeidraad op hoge temperatuur, die is zacht en niet de deklaag van de non-stick pan zal beschadigen. De nylon borstelgloeidraden kunnen vet en vuil gemakkelijk reinigen en zijn duurzaam. De potten, kommen, de platen, stovetops, enz. kunnen allen met het worden schoongemaakt.
【De kleine Grootte en de Comfortabele Greep】 worden de greep ergonomisch ontworpen, en de borstel van de zeeppalm is klein in grootte, die kan worden gebruikt om potten, kommen en platen van verschillende grootte schoon te maken. De greep is behandeld met siliconemateriaal, dat het zelfs in natte voorwaarden kan goed houden.
【Gemakkelijk om】 te demonteren en schoon te maken wordt het ontworpen zodat het gehele lichaam in veelvoudige delen kan worden gedemonteerd voor het gemakkelijke schoonmaken. U kunt het in veelvoudige delen demonteren, dan was en assembleert gemakkelijk hen.

 

Productomschrijving

Kleur: Grijs, Groen

Specificatie:
Borstelmateriaal: Duurzaam nylon varkenshaar
Het materiaal van de opslagtribune: Plastiek
Het pakket omvat:
1× de palmborstel van de zeepautomaat
1× borstelhouder

Een goede helper in de keuken
- De borstel deelt zeep met de lichte duw van een knoop uit
- Beschermt uw hand tegen rechtstreeks het raken van het detergens.
- Van het transparante Venster van onze Pottenborstel, kunt u duidelijk zien hoeveel detergens wordt verlaten.
- Komt overal met de houderstribune met Non-skid basis en gemakkelijke opslag bij.
- Wijd Gebruik: U kunt het gebruiken om uw kommen, pan, pot, schotel, gootsteen, fornuizen, keukengerei, countertop, kabinetten, lampblack machines en meer schoon te maken.

Bericht:
Na het toevoegen van de zeepoplossing, moet het deksel worden aangehaald om luchtlekkage te verhinderen. Dit product werkt door het het werk principe van het verschil van de luchtdruk.
Wanneer het toevoegen van vloeibare zeep, te vullen gelieve het op. Wanneer er minder vloeibare zeep is, zal het niet zo gemakkelijk zijn uit te drukken.
De naverkoopdienst: Wij zullen u van een hoogte - kwaliteitsnaverkoop voorzien. Tevreden om ons op om het even welk ogenblik te contacteren als om het even welke vraag.

Gedemonteerde Keukenzeep het Uitdelen Palmborstel met Druppeldienblad 0

Contactgegevens
admin

Telefoonnummer : +8618018716605

WhatsApp : +8618018716605