aboutus

Shenzhen Mino Household Products Co. LTD

Shenzhen Mino Household Products Co. LTD Shenzhen Mino Household Products Co. LTD Shenzhen Mino Household Products Co. LTD Shenzhen Mino Household Products Co. LTD Shenzhen Mino Household Products Co. LTD
1 2 3 4 5
Shenzhen Mino Household Products Co. LTD
<-Video Images->
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Oceanië
Aantal werknemers: 50~80
Jaarlijkse omzet: 10000000-20000000
Opgericht Jaar: 2014
Export pct: 60% - 70%
Ongeveer ons
Inleiding

Co. van het Huishoudenproducten van Shenzhenminuo, Ltd werd opgericht in 2014, is een professionele fabrikant die zich in zich het ontwikkelen specialiseren en de fles van het siliconewater, siliconekop, de reeks van de siliconereis, het product van de siliconebaby en andere producten van het siliconehuishouden veroorzaken. Ons gecombineerd landgebied is bijna 2.000 vierkante meters. Elk van ons materiaal is voedsel-veilig silicone, volgzaam met FDA-normen.

Wij worden gevestigd in Shenzhen met geschikte vervoerstoegang. De specifieke aan strikte kwaliteitscontrole en de nadenkende klantenservice, onze ervaren personeelsleden zijn altijd beschikbaar om uw vereisten te bespreken en volledige klantentevredenheid te verzekeren. De laatste jaren, heeft ons bedrijf een reeks van geavanceerd materiaal met inbegrip van 5pcs 200 ton hydraulisch vacuüm geïntroduceerd die machines, 2pcs vormen 250 ton hydraulisch vacuüm die machines, Verticale oven, 3hydraulic-de machine volledige waaier vormen van de siliconeinjectie van het testen van instrumenten en materiaal, volledig-vastgestelde productielijn van zijdedruk, het bespuiten, stoven, met een sterk ontwerp en een ontwikkelingsteam. Bovendien hebben wij FDA/LFGB/ROHS/REACH/UL-certificaten verkregen. Onze producten worden ook uitgevoerd naar cliënten in dergelijke landen en gebieden zoals Noord-Amerika, Westelijk Europa, Zuid-Amerika, Oostelijk Azië, het Medio Oosten.

Wij stemmen in OEM en ODM ook met orden. Hetzij selecterend een huidig product van onze catalogus of inroepend techniekhulp voor uw toepassing, kunt u aan onze klantenservice over uw sourcing requirements.we spreken kunt hetzelfde punt precies veroorzaken zoals het kunstwerk of de steekproef van de klant. Onze visie moet een wereld-respecteerde en bekende housewares productenonderneming worden door constante innovatie en de merkbouw.

 

China Shenzhen Mino Household Products Co. LTD Bedrijfsprofiel 0

 

China Shenzhen Mino Household Products Co. LTD Bedrijfsprofiel 1

China Shenzhen Mino Household Products Co. LTD Bedrijfsprofiel 2

Geschiedenis

In 2014, verliet Gavin Zhang het bedrijf van siliconeproducten dat 6 jaar had gewerkt en Mino-Huis het Leveren opgericht. Bij het begin, had het bedrijf slechts 6 mensen, hoofdzakelijk handel drijvend. Na 2 jaar van precipitatie, probeerde het bedrijf om eerste in April 2016 te ontwikkelen. Een zelf-ontwikkeld gepatenteerd product, koppelt van de markt terug van de consument is goed. Deze brief vertelt ons dat de richting juist is, en de consumenten hebben goede producten nodig. In 2017, bepaalde het bedrijf om de klantenbehoeften van de producten van de huishoudenkeuken als doel op te lossen. -8 producten die klantenbehoeften en pijn kunnen oplossen richt.
In Maart 2018, werd een ontwerpcentrum gevestigd in Shenzhen, en een strategische ontwikkelingsovereenkomst werd ondertekend met een bekend binnenlands ontwerpbedrijf.
In 2019, werden de ontwikkelingsstrategie met ontwerp als kern en het product als stuwende kracht formeel bevestigd.

 

China Shenzhen Mino Household Products Co. LTD Bedrijfsprofiel 0

China Shenzhen Mino Household Products Co. LTD Bedrijfsprofiel 1China Shenzhen Mino Household Products Co. LTD Bedrijfsprofiel 2

Contactgegevens